FOOD NETWORKING: CONNECTA'T AMB LES START-UPS MÉS INNOVADORES
Desde Jul 21 2019
 
Hasta Oct 02 2019

FOOD NETWORKING: CONNECTA'T AMB LES START-UPS MÉS...

 

Cargando mapa...
 • FOOD NETWORKING: CONNECTA'T AMB LES START-UPS MÉS INNOVADORES


  9 Start-ups i empreses del sector de l’alimentació de qualitat comparteixen idees en el primer FOOD NETWORKING


  El passat 2 d’Octubre, el Clúster Gourmet de Catalunya va organitzar el primer FOOD NETWORKING amb el recolzament de ACCIO i la seva oficina de Start Up Catalonia.


  Dins del pla d’activitats de networking&difusió de tecnologia de CATALONIA GOURMET, la sessió ha tingut com a objectiu el connectar de manera presencial i molt efectiva start-ups innovadores sector Food i els assistents de la industria que busca solucions, col·laboracions amb aquests proveïdors de tecnologia, serveis innovadors.


  Tots els interlocutors estan vinculats al sector de l’alimentació de qualitat, un sector que també s’està veient-se afectat per la revolució tecnològica i la conseqüent digitalització. Les start-ups seleccionades presenten solucions als reptes i oportunitats de la sostenibilitat, digitalització vendes/relació amb client, industria 4.0 (AI, Big data, etc.)

  Les start-ups Go Pure, Alimenthia, Bûmerang i Go Zero Waste App han parlat presentat solucions de tecnologia i nous materials per a la millora de la sostenibilitat. Acte seguit, ens hem centrat en la incorporació d’eines per a la millora de les vendes i la relació amb els clients de la mà de Factic, Promo Go i Saphi i, per finalitzar, Robin Data Hood i Datancia han presentat solucions de indústria 4.0.

  LINK A TOTES LES PRESENTACIONS

  Gràcies a tots els participants.


  Let’s build the future of food together


                                       


 • Alcance
  Innovación abierta
 • Fecha y Hora
  Jul 21 a las 00:00 - Oct 02 a las 12:15
 • Ubicación
  Passeig de Gràcia, 129, 08008 Barcelona
 • Premios
 • Co-Creadores de Retos
  Anna Busquets Carpena
 • Términos y condiciones
  Términos legales